Actieve bezoekers: 14, waarvan 0 geregistreerd en 14 gast(en).

U bent hier: Home › Evenementen › Fietskamp: GHV's Mooiste

Fietskamp: GHV's Mooiste

Aan het begin van het zomerseizoen organiseert de GHV een fietsweekend voor alle GHV-ers en hun familieleden. Dit fietsweekend vindt plaats meestal in de heuvels van Limburg  of eventueel op een andere heuvelachtige locatie. Tijdens het weekend, dat begint op vrijdag aan het einde van de dag en eindigt op zondag, kamperen we met elkaar op een camping.
Ontbijten en avondeten doen we gezamenlijk in het kampement. Voor het inkopen van het avondeten en ontbijt nemen enkele vrijwilligers de verantwoordelijkheid; helpen met koken, afwassen, opruimen en alle andere zaken zijn een gezamenlijke taak.


GHV'S MOOISTE

Het jaarlijkse fietsweekend van de GHV brengt ons  naar Limburg. We rijden we met elkaar en mooie route onder leding van GHV-trainers. We overnachten als vanouds weer op Camping de Watertoren te Landgraaf.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdagmiddag/avond:  vertrek naar en aankomst in Limburg (op eigen gelegenheid), tent opzetten en/of caravan inruimen. Evt. korte tocht.
Zaterdag:                     fietsen en gezellige avond
Zondag:                       fietsen, opruimen, nakletsen, et cetera en vertrek naar huis
Voor wie:                     alle GHV-leden en hun gezinnen, GHV- junioren

Afstanden:
lichte route (max. 70 km) en zwaardere route (max. 150 km). Alles in overleg met de deelnemers. Gezamenlijk koffie en lunch


De kosten:
Voor voeding en overnachting: € 30,00 per persoon.


Er kunnen maximaal 50 personen mee. Wees er dus snel bij!
Daarnaast heeft een aantal familieleden zich weer aangeboden voor catering op de camping, verzorging onderweg (voor degene die ernstig in de kramp zitten massage bijvoorbeeld), eerste hulp bij pech enz. Er fungeert een begeleider als bezemfietser op de route.

Nieuwsgierig? Kijk dan op de websites hieronder:
Uitgebreideroutebeschrijving van mooie routes:    www.limburgsmooiste.nl (die routes fietsen we gedeeltelijk)
Voor de camping:                                           www.campingdewatertoren.nl

Ten slotte, een aantal afspraken:
1.   Je bent voldoende getraind om met de groep mee te rijden. Zo niet, dan fiets je alleen. Dat betekent voor de junioren/pupillen dat zij minimaal vier keer meetrainen.
2.   Je fiets is nagekeken en gecontroleerd. Je hebt echt een goede racefiets nodig. Een lichter verzet (bergverzet) is aan te raden. Voor de familietocht kun je ook met een gewone fiets met versnellingen mee.
3.   We zijn als groep onderweg en op de camping. Dat betekent dat we ons gedragen, want de hele groep wordt er op aangekeken.Verder helpt iedereen mee bij afwas en corvee.


Loginstatus:

Clubkalender:
« Juli 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ogenblik a.u.b. ...