Actieve bezoekers: 85, waarvan 0 geregistreerd en 85 gast(en).

U bent hier: Home › Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij de GHV! Aanmelden als nieuw lid is het hele jaar mogelijk. Als je wilt meetrainen op het ijs, dien je je liefst vóór 15 augustus aan te melden. Eind augustus vragen wij namelijk bij het gewest van de KNSB de abonnementen aan. Wij moeten dan exact aangeven hoeveel en welke schaatsabonnementen onze leden willen. Voor elk abonnementsuur heeft de GHV een quotum gekregen, gebaseerd op het door de GHV afgenomen aantal abonnementen het afgelopen seizoen. Per 1 september vervalt het quotum. Aanvragen na 1 september kan, maar het is dan niet 100% zeker dat de aanvraag gehonoreerd gaat worden. De vraag is of er dan nog abonnementen over zijn. Vooral op bepaalde populaire uren is dat niet altijd het geval. In principe kun je dus het hele seizoen door een abonnement aanvragen. Echter er zijn maar 2 mogelijkheden : of je vraagt een abonnement aan voor een heel seizoen of je vraagt een abonnement aan voor de 2e helft van het seizoen (vanaf 1 januari, voor de halve prijs).)

Nieuwe leden die zich tussen de ijsperiodes aanmelden, kunnen direct meedoen met de zomertrainingen van de GHV.En dat is natuurlijk wel zo gezellig: je kunt aan je conditie werken om goed beslagen ten ijs te komen én je leert gelijk iedereen kennen.

 

Aanmelden
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door middel van het aanmeldformulier op deze site. KLIK HIER om direct naar het aanmeldformulier te gaan. Bij je inschrijving geef je een machtiging af voor de automatische incasso van de contributie en abonnementsgelden.

Voor het jeugdschaatsen (van 6 tot 13 jaar) geldt een leeftijdsgrens van 6 jaar op 1 oktober van het jaar waarin men wil gaan schaatsen. Deze leeftijdsgrens is vastgesteld door de KNSB en daarvan kunnen we als club niet afwijken. Kinderen die op 1 oktober nog geen zes zijn, moeten helaas dus nog een jaartje wachten met schaatsen bij de GHV.

 

Wat kost dat, zo'n lidmaatschap?
Leden van de GHV betalen contributie aan de club. Hiermee kunnen zij meedoen aan activiteiten en meedoen aan trainingen op het land in de zomer en op de ijsbaan. De contributie wordt jaarlijk automatisch afgeschreven rond 30 mei; ieder lid geeft hiervoor een machtiging aan de GHV. Het contributiejaar loopt van 1 april tot en met 31 maart van het volgende jaar. Opzeggen van het lidmaatschap dient dan ook vóór 1 april van elk jaar te gebeuren.

Daarnaast betaalt elk lid zijn of haar abonnementen voor de trainingen op het ijs. Dit geld wordt ook automatisch afgeschreven (rond 25 augustus) en direct overgemaakt aan het gewest van de KNSB. De hoogte van het abonnementsgeld hangt af van het aantal afgenomen abonnementen. De prijzen worden elk jaar opnieuw bepaald door de ijsbaan en zijn voor het begin van het schaatsseizoen te vinden op deze website.

De bedragen voor contributie en de hoogte van de abonnementen is te vinden op deze website, onder 'contributie en abonnementen'.

 

  Ongevallenverzekering

Wanneer je je opgeeft als lid van de GHV wordt je naam doorgegeven aan de KNSB. Via de schaatsbond ben je dan verzekerd voor ongevallen tijdens alle activiteiten, die georganiseerd zijn door de GHV of de KNSB. Dit geldt ook voor de reis er naar toe en terug.

 

Kleding
Het aanschaffen van de GHV clubkleding is niet verplicht, maar wel erg leuk natuurlijk. Zo ben je gelijk herkenbaar als GHV-er, niet alleen op de ijsbaan, maar ook tijdens andere trainingen.

De GHV-kleding wordt verkocht door GHV-er Hans Spil. Je vindt een overzicht van de beschikbare kleding onder het kopje Clubkleding op de website.

 

Schaatsen voor kinderen
Kinderen groeien hard, en ze hebben elk jaar wel een nieuwe maat schaatsen nodig. Omdat dit natuurlijk erg kostbaar zou zijn, biedt Zwaan Schaatsservice de mogelijkheid om schaatsen in bruikleen te nemen. LEES MEER BIJ ZWAAN SCHAATSSERVICE

 

Vragen?
Mocht u vragen hebben die niet op onze site te vinden zijn, dan kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen naar 'info@ghv.nl'.

Graag tot ziens bij de GHV!Loginstatus:

Clubkalender:
« Oktober 2017 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ogenblik a.u.b. ...