Actieve bezoekers: 28, waarvan 0 geregistreerd en 28 gast(en).

U bent hier: Home › Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij de GHV! Aanmelden als nieuw lid is het hele jaar mogelijk. Als je wilt meetrainen op het ijs, dien je je liefst vóór 15 augustus aan te melden. Eind augustus vragen wij namelijk bij de BVU (baanvereniging Utrecht) de abonnementen aan.
Bij later aanmelden kun je meestal ook nog een abonnement krijgen,maar heb je geen 100 % zekerheid dat je aanvraag wordt gehonoreerd. Evt. kun je voor de 2e helft van het seizoen  een abonnement aanvragen (vanaf 1 januari, voor de halve prijs).)

Nieuwe leden die zich in het voorjaar of de zomer aanmelden, kunnen direct meedoen met de zomertrainingen van de GHV. En dat is natuurlijk wel zo gezellig: je kunt aan je conditie werken om goed beslagen ten ijs te komen én je leert gelijk iedereen kennen.

 

Lidmaatschap
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door middel van het aanmeldformulier op deze site. KLIK HIER om direct naar het aanmeldformulier te gaan. Als je eerst verder persoonlijk geïnformeerd wilt worden over het lidmaatschap en de GHV, kun je via het formulier onderaan deze pagina je gegevens achterlaten.

Voor het jeugdschaatsen (van 6 tot 13 jaar) geldt een leeftijdsgrens van 6 jaar op 1 oktober van het jaar waarin je wilt gaan schaatsen. Deze leeftijdsgrens is vastgesteld door de KNSB en daarvan kunnen we als club niet afwijken. Kinderen die op 1 oktober nog geen zes zijn, moeten helaas dus nog een jaartje wachten met schaatsen bij de GHV.

Wat kost dat, zo'n lidmaatschap?
Leden van de GHV betalen contributie aan de club. Hiermee kunnen zij meedoen aan activiteiten en meedoen aan trainingen op het land in de zomer en op de ijsbaan.
Daarnaast betaalt elk lid zijn of haar abonnementen voor de trainingen op het ijs. De prijzen worden elk jaar opnieuw bepaald door de ijsbaan.
Een overzicht van de prijzen vind je bij 'contributie en abonnementen'. 

Kleding
Het aanschaffen van de GHV clubkleding is niet verplicht, maar wel erg leuk natuurlijk. Zo ben je gelijk herkenbaar als GHV-er, niet alleen op de ijsbaan, maar ook tijdens andere trainingen.
De GHV-kleding wordt verkocht door GHV-er Hans Spil. Je vindt een overzicht van de beschikbare kleding onder het kopje Clubkleding op de website.

Schaatsen voor kinderen

Kinderen groeien hard, en ze hebben elk jaar wel een nieuwe maat schaatsen nodig. Zwaan Schaatsservice biedt de mogelijkheid om schaatsen in bruikleen te nemen. LEES MEER BIJ ZWAAN SCHAATSSERVICE (www.zwaanschaatsservice.nl) Andere mogelijkheden voor kopen of huren van schaatsen, ga naar www.schaatskleding.net, www.houtmanschaatsen.nl  of www.janvanderhoorn.nl.

 

Vragen?
Mocht je vragen hebben die niet op onze site te vinden zijn, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar  of hieronder je gegevens achterlaten; wij nemen dan contact met je op.

 

Graag tot ziens bij de GHV!

 


Ja, ik ben geïnteresseerd om te gaan schaatsen. Ik wil graag dat iemand contact met mij opneemt om mij verder te informeren over het lidmaatschap:

 

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*Loginstatus:

Clubkalender:
« Augustus 2019 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ogenblik a.u.b. ...