Actieve bezoekers: 25, waarvan 0 geregistreerd en 25 gast(en).

U bent hier: Home

Home


 


De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) is een gezellige schaatsvereniging uit Hilversum, die is opgericht in 1967. Leden van de club komen uit het gehele Gooi.

De GHV wil zo veel mogelijk mensen het plezier van schaatsen meegeven. Jong en oud en zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om bij ons te komen schaatsen!

Download onze informatieflyer
     

 

 LAATSTE NIEUWS

GHV-nieuws: Seizoensafsluiting en diploma-uitreiking jeugd op zaterdag 30 maart
   (10-03-2019)

Ter afsluiting van het schaatsseizoen en als opening van het zomerseizoen nodigt het bestuur van de GHV je van harte uit voor een sportief en gezellig samenzijn op zaterdag 30 maart! Onderdeel van het programma is onder meer de diploma-uitreiking van de jeugdschaatsers; ouders van jeugdleden zijn dan ook van harte welkom!

Details: zaterdag 30 maart 2019, vanaf 15.30 uur bij Forelvijver De Ruigenhoek bij Utrecht.


Programma
15.30 uur - ontvangst met een drankje
16.00 uur - clinic skeeleren en een clinic droogschaats-/looptraining voor wie wil (ook ouders van jeugdleden). Neem eigen skeelers en helm/hardloopschoenen en trainingskleding mee
17.30 uur - diploma-uitreiking voor de jeugdschaatsers
18.00 uur - borrel voor alle GHV'ers en de ouders van jeugdleden. Tijdens de borrel zetten we graag de vrijwilligers van de GHV extra in het zonnetje, dus zij zijn speciaal van harte uitgenodigd!
18.30 uur - diner voor alle vrijwilligers en andere GHV'ers (eigen bijdrage)

Daarnaast zal ook de première plaatsvinden van de eerste echte GHV-film. Kortom: komt dat zien op 30 maart!

Let op: het is van belang dat je je vóór 18 maart even aanmeldt, in verband met onder meer de catering. Via de link linksboven kom je op de evenementenpagina van 30 maart. Na inloggen kun je daar aangeven of je meedoet met een van de clinics en of je blijft eten. (Eventueel kun je ook mailen.)

 

>> BEKIJK DE VERSTUURDE UITNODIGING VOOR MEER INFORMATIE <<

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Let op: vóór 1 april aanmelden voor GHV's Mooiste en schaatskamp Thialf
   (05-03-2019)

Ook dit jaar staat er weer een toertocht in de Limburgse heuvels en een jeugdschaatskamp in Thialf op het programma.

Na de goede ervaringen van afgelopen jaar, is ook dit jaar besloten om de toertocht Limburg Mooiste te laten voor wat die is, en onze eigen tocht te rijden. Van 17-19 mei verblijven we daarom met elkaar en onze fietsen op camping de Watertoren in Landgraaf, om van daaruit de Limburgse heuvels te bedwingen. 

Van 14-16 juni kleurt Thialf oranje door de jeugdleden van de GHV. Zij trainen dat weekend op de mooiste ijsbaan van Nederland, om zo topfit de zomer uit te kunnen komen.

Meer informatie volgt, maar geef je alvast op. Beide evenementen gaan alleen door als er vóór 1 april ten minste tien deelnemers zijn. Opgeven kan via de evenementenpagina op deze site, na inloggen. Je kunt ook een mailtje sturen.

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Langebaanbokaal wordt Kanjerbokaal
   (12-02-2019)

Dit seizoen zijn we gestart met een nieuwe bokaal. Eerst zonder naam, maar sinds nu hebben we er wel een naam aan gegeven: de Kanjerbokaal! Een nieuwe tussenstand voor het klassement staat inmiddels ook weer op de site. De hoogtepunten:

  • Er is een nieuwe lijstaanvoerder bij de senioren/masters, maar er zijn nog verschillende kandidaten die haar op de hielen zitten.
  • Een familiestrijd bij de junioren of gaan de junioren C, die daar nu op gepaste afstand zus en broer volgen, nog wat PR's rijden en het gat dichten?
  • En bij de pupillen is het ook super spannend: we hebben 2 lijstaanvoerders die gelijk staan. En de pupillen daar vlak achter zijn ook nog niet kansloos... Dus dat belooft een heel spannende eindstrijd te worden!

Ben je benieuwd naar de stand, en naar je eigen positie op de lijst? klik hier 

En doe de laatste weken nog mee met wedstrijden, en meng je ook in de strijd om de Kanjerbokaal! Om het extra spannend te maken publiceren vanaf nu geen nieuwe tussenstanden meer tot na het seizoen. Dus ga wedstrijden rijden, en PR's of beste seizoenstijden, en misschien mag je dan na het seizoen die mooie bokaal in je prijzenkast zetten.

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: André Los eindigt als 17e op NK allround
   (27-01-2019)

Vandaag was de tweede dag van het NK allround in Heerenveen. Voor de heren stond de 1500 meter, en voor de beste acht rijders een 10 kilometer.

GHV'er André Los eindigde op de eerste dag als 17e, en wist deze klassering knap te behouden op de tweede dag. Hij verloor de rit van zijn directe tegenstander, die net boven hem eindigde in het eindklassement. Zijn tijd was 1:53.46.

We zijn trots op je André!

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Simon Borsen op plaats 33 bij ONK Weissensee
   (26-01-2019)

Vandaag is Simon Borsen op het Open Nederlandse Kampioenschap op de Weissensee, een wedstrijd over 150 ronden, op een knappe 33e plaats geëindigd. 

Tweed dagen geleden eindigde hij al als 52e in de Grand-Prix competitie in de Aart Koopmans Memorial wedstrijd. Deze wedstrijd ging over 80 kilometer.

Van harte gefeliciteerd Simon!

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: André Los op 17e plek na eerste dag NK allround
   (26-01-2019)

André Los wist zich te plaatsen voor het NK allround in Heerenveen dit weekend: op zich al een prachtige prestatie om op 28-jarige leeftijd te debuteren op dit toernooi natuurlijk! Zeker als je je bedenkt dat André het ook geweldig doet op de marathon!

André wist zich vandaag, na het rijden van de 500 en 5.000 meter, als 17e te classificeren in het tussenklassement. Zijn 38.75 op de 500 meter was helaas geen persoonlijk record, maar hij veroverde hiermee een 18e plek. Met zijn tijd op de 5 kilometer, 6:46.19, deed hij zeer goede zaken: hij bemachtigde hiermee een 15e plaats! Daarmee wist hij dus een plek op te kruipen in het algemeen klassement.

Morgen, zondag, staat de 1500 meter nog op het programma. André start dan in de tweede rit in de binnenbaan tegen Jan Hamers. Mis het dus niet!

André: heeeeel veel succes gewenst morgen!

 

Bekijk de uitslagen, startlijsten en verder nieuws over het NK via schaatsen.nl

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Tussenstanden langebaanbokaal
   (26-01-2019)

Het gaat goed met het puntenklassement voor de langebaanbokaal! Minder goed gaat het met de creativiteit van onze leden: er is nog steeds geen naam bedacht...Houd je niet in, broed er even op los en vereeuwig jezelf in de naam voor de bokaal. Stuur een mailtje als je een leuke naam weet!

Hoe zat het ook alweer?
De trofee is bedoeld om het rijden van wedstrijden en trainingsinzet te belonen en de samenhang tussen GHV-ers en IJBM-ers te vergroten, door middel van het gezamenlijk en vaker rijden van wedstrijden. De onderlinge – vriendschappelijke – competitie moet zorgen voor meer cohesie en clubgevoel, wat het schaatsplezier en daarmee mogelijk ook de prestaties ten goede komt.

Bekijk de tussenstanden van 12-22 en vanaf 23 jaar (meerdere tabbladen) en bekijk de tussenstanden van de jeugdleden
(toegang na inloggen, in verband met persoonsgegevens).

 

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Arnold Gaasenbeek verovert Flevobokaal
   (24-01-2019)

Op dinsdag 22 januari is onder winterse omstandigheden de tweede wedstrijd van de Flevo Bokaal voor Masters verreden. Deze wedstrijd ging gelukkig wel gewoon door, terwijl twee eerdere wedstrijden waren afgelast.

De sneeuw maakte het een zware koers: ondanks een aangepast dweilprogramma, plakte de sneeuw vast aan het ijs en moest er hard gewerkt worden door de rijders. 

Arnold Gaasenbeek kwam uit in de categorie Masters 1, en startte als laatste op de avond. In een klein peloton van maar 21 man viel het niet mee om aan te vallen. Maar uiteindelijk vormde zich toch een kopgroep van 8 rijders, waaronder Arnold Gaasenbeek. De heren bleven bij elkaar en dus draaide het uit op een eindsprint, die Arnold - wederom - wist te winnen: in de eerste wedstrijd voor de bokaal wist hij de eindzege namelijk ook al op zijn naam te schrijven.

Gefeliciteerd Arnold!

Lees het uitgebreide verslag op marathonschaatsenutrecht.nl

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Rick de Ruijgt plaatst zich voor het NK!
   (22-01-2019)

  

 

Beste clubgenoten,

Afgelopen weekend heb ik mij geplaatst voor het NK allround bij junioren B!

Om op het NK te kunnen komen, heb ik twee selectierondes moeten doorkomen. In het weekend van 5 en 6 januari was de regiowedstrijd. Dit was de eerste ronde van de plaatsingswedstrijden. Ik reed daar zaterdag een 500/1500 meter en zondag de 3 kilometer. Na drie afstanden stond ik op de 15e plek, wat betekende dat ik door was naar ronde twee, de landelijke selectie in Dronten.

Deze wedstrijd vond plaats op 19 en 20 januari. Ik wist dat het mogelijk was om mij te plaatsen, kijkend naar de tijden van de andere rijders. Echter maakte ik het mezelf erg moeilijk. Ik reed een hele slechte 500 meter in 40,8 wat de 19e tijd was. Ik stond 19e na deze afstand. De beste twaalf rijders na drie afstanden zouden doorgaan... Het was nog mogelijk, maar ik moest heel veel goed maken.

Kort na de 500 meter volgde de 1500 meter. Ik reed een redelijke rit van 2.00.4 wat de 6e tijd was. Na dag 1 stond ik op de 16e plek. Ik wist dat ik zondag dus een hele goede 3 kilometer moest rijden.

Gelukkig liep het goed op de 3 kilometer. Het waren zware omstandigheden, maar ik reed een tijd van 4:13,28 wat de 4e tijd was op die afstand. Ik had precies genoeg tijd teruggepakt op mijn concurrenten en steeg naar de 12e plaats!

Ik mag nu dus het NK allround rijden van 1-3 februari in Groningen! Ik ben er echt heel blij mee dat het gelukt is! Na vorig jaar een jaar gemist te hebben, ben ik na een goed jaar trainen weer helemaal op mijn niveau gekomen. Ik heb veel zin in het NK.

Ik wil de GHV in het bijzonder bedanken voor alle steun die ik de afgelopen jaren heb gekregen van de club. Ik ben heel blij dat ik lid ben van zo’n gezellige club! Op naar het NK!

Rick de Ruijgt.

 

Noot van de redactie: Wij wensen Rick uiteraard alvast héél veel succes op het NK!

 

» Reageren? Eerst inloggen

(Terug naar boven)


GHV-nieuws: Oud-bondscoach en GHV'er Ab Krook getroffen door herseninfarct
   (04-01-2019)

Oud-bondscoach en GHV'er Ab Krook is zondagnacht thuis in Loosdrecht getroffen door een herseninfarct. Hij ligt sindsdien in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel, zo laat zijn vrouw Ineke weten.

Wij wensen Ab en zijn familie veel sterkte en beterschap toe!

Lees het gehele bericht op nos.nl

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

 

 

 

 

 

 

 

 

 Loginstatus:

Clubkalender:
« Maart 2019 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ogenblik a.u.b. ...