klik om in te schrijven

Introductietekst

De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) is een gezellige schaatsvereniging die haar leden het hele jaar door allerlei activiteiten biedt. De club is opgericht in 1967 in Hilversum. Leden van de club komen uit het gehele Gooi - en van daarbuiten. De GHV wil zoveel mogelijk mensen het plezier van schaatsen bezorgen, en doet dat ook buiten het winterseizoen met tal van schaatsgerichte activiteiten. Bijvoorbeeld met wielrennen op de weg, skeeleren op een baan, droogtraining in het bos en zomerschaatskampen. Jong, oud, wedstrijdrijder en toertochtliefhebber: zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om bij ons hun schaatsvaardigheden te onderhouden én te verbeteren.

Nieuws

Uitslagen clubkampioenschappen

Zondag 3 maart

Wat was het weer een gezellige, sportieve avond, gisteravond met de clubkampioenschappen! Dank aan alle vrijwilligers van GHV en IJBM die dit weer mogelijk hebben gemaakt!

Meerdere persoonlijke records zijn gesneuveld, en Gert-Jan Dral en Jitske Verschuur mogen zich een jaar lang Clubkampioen noemen.
De Joop Bakker Bokaal en Hans Vollenbroekcup werd een gezamenlijke afvalrace, met volop strijd. Uiteindelijke winnaars bij de Joop Bakker Bokaal waren Esmée de Vos en Jasper de Bock. Jitske Verschuur en Jarno de Vos namen de Hans Vollenbroekcup mee naar huis. Voor de winnaars en alle andere sportievelingen: van harte gefeliciteerd!

Heb jij leuke foto's gemaakt? Stuur ze naar webmaster@ghv.nl zodat we ze hier kunnen plaatsen.

UITSLAGEN
Bekijk de uitslagen van alle langebaanwedstrijden op de webpagina van de clubkampioenschappen GHV/IJBM op schaatsen.nl. Je kan daar selecteren op verschillende categorieën bij 'Kies een optie' bovenaan de pagina. In de bijlagen het klassement en de uitslagen per rit in pdf.
De uitslagen van de Joop Bakker Bokaal en Hans Vollenbroekcup volgen nog.

Lees meer

Clubkampioenschappen 2024!

Vrijdag 1 maart

Op zaterdagavond 2 maart is het zo ver: het hoogtepunt van het schaatsseizoen! We rijden we onze clubkampioenschappen op de Vechtsebanen. We doen dat weer samen met onze collegevereniging GHV. Alle leden die willen, kunnen meedoen aan dit jaarlijkse sportieve hoogtepunt van onze mooie club: de clubkampioenschappen zijn er voor de jeugdschaatsers van de zaterdagmiddag, wedstrijdrijders én toerrijders.

Kan of wil je niet schaatsen, dan zien we je graag naast de baan! Neem dus ook al je supporters mee!

Omdat GHV en IJBM de clubkampioenschappen samen organiseren, zal er dit jaar voor het eerst ook een gezamenlijk klassement zijn voor pupillen en junioren. Je kan dus rechtstreeks de strijd aan met je trainingsmaatjes!

Inschrijven voor de langebaanwedstrijden is niet meer mogelijk, maar je kan je op de avond zelf nog inschrijven voor de Joop Bakkerbokaal (voor toerrijders) en de Hans Vollenbroek Cup. Helm verplicht!

Lees meer

Jarno Vos rijdt clubrecord 5000m Junioren C2

Maandag 25 december 2023

Zaterdagavond 23 december konden er 5000m’ers gereden worden op de baan in Utrecht. Jarno Vos had op de website van de GHV gezien dat er nog geen clubrecord tijd was op deze afstand voor junioren C2. Aangezien hij van de lange afstanden houdt, wilde hij graag deze afstand gaan rijden.

Er was al een inschrijving, en dus zou hij de afstand niet in zijn eentje hoeven te rijden. Dus met veel zin op naar Utrecht!

Lees meer

GHV’ers naar Gewestelijke kampioenschap junioren C

Donderdag 21 december 2023

Op 16 december werd het gewestelijk kampioenschap junioren C in Hoorn gereden. 32 rijders werden uitgenodigd om aan de start te verschijnen. Er waren drie rijders van de GHV uitgenodigd: Jarno Vos mocht sowieso rijden, Sjaak de Boer en Ben van Sligtenhorts waren als 4e en 5e reserve uitgenodigd. Omdat er een internationale wedstrijd werd gereden in Thialf waren er drie plekken vrijgekomen. Dat gaf Sjaak en Ben meer kans om mee te kunnen doen. En dat is belangrijk, want meedoen aan deze wedstrijd kan toegang geven tot de regiowedstijd op 13 januari in Breda of tot de NSSV talentendag/NK kwalificatie allround op 11 februari 2024 in Utrecht.
Bij het vrijgeven van de startlijst bleek dat Sjaak was ingedeeld om te rijden vanwege een afmelding; helaas voor Ben kwam er niet nog een plek vrij.

Als snel bleek dat het ijs niet optimaal was, waardoor er bijna geen PR’s gereden werden. Op de 500 m werd Jarno 18e met 44.23, Sjaak met 46.00 eindigde als 26e. De 1500 m eindigde de heren ongeveer op dezelfde plek: Jarno werd 17e met 2.22,14 en Sjaak 30e met 2.37,67. Overall voor Jarno een mooie 17e plek en Sjaak is 30e geworden.

Toon al het nieuws

Agenda

10
apr

Eerst bostraining senioren

19:00 – 20:30
Toon volledige agenda

Veel gestelde vragen

Klik hier om naar de Q&A pagina te gaan. 

YouTube

Contact