Actieve bezoekers: 26, waarvan 0 geregistreerd en 26 gast(en).

U bent hier: Home

Home


 


De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) is een gezellige schaatsvereniging uit Hilversum, die is opgericht in 1967. Leden van de club komen uit het gehele Gooi.

De GHV wil zo veel mogelijk mensen het plezier van schaatsen meegeven. Jong en oud en zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om bij ons te komen schaatsen!

Download onze informatieflyer
     

 

 LAATSTE NIEUWS

GHV-nieuws: Arnold Gaasenbeek verovert Flevobokaal
   (24-01-2019)

Op dinsdag 22 januari is onder winterse omstandigheden de tweede wedstrijd van de Flevo Bokaal voor Masters verreden. Deze wedstrijd ging gelukkig wel gewoon door, terwijl twee eerdere wedstrijden waren afgelast.

De sneeuw maakte het een zware koers: ondanks een aangepast dweilprogramma, plakte de sneeuw vast aan het ijs en moest er hard gewerkt worden door de rijders. 

Arnold Gaasenbeek kwam uit in de categorie Masters 1, en startte als laatste op de avond. In een klein peloton van maar 21 man viel het niet mee om aan te vallen. Maar uiteindelijk vormde zich toch een kopgroep van 8 rijders, waaronder Arnold Gaasenbeek. De heren bleven bij elkaar en dus draaide het uit op een eindsprint, die Arnold - wederom - wist te winnen: in de eerste wedstrijd voor de bokaal wist hij de eindzege namelijk ook al op zijn naam te schrijven.

Gefeliciteerd Arnold!

Lees het uitgebreide verslag op marathonschaatsenutrecht.nl


Reacties

Reageer

*: Moet ingevuld worden

*
*
RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
   
Toolbar's wrapper  
Content area wrapper
RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
 
 
RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.
   
*

 

 

 

 

 

 

 

 

 Loginstatus:

Clubkalender:
« April 2019 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ogenblik a.u.b. ...