Introductietekst

De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) is een gezellige schaatsvereniging die haar leden het hele jaar door allerlei aktiviteiten biedt. De club is opgericht in 1967 in Hilversum. Leden van de club komen uit het gehele Gooi - en van daarbuiten. De GHV wil zoveel mogelijk mensen het plezier van schaatsen bezorgen, en doet dat ook buiten het winterseizoen met tal van schaatsgerichte activiteiten. Bijvoorbeeld met wielrennen op de weg, skeeleren op een baan, droogtraining in het bos en zomerschaatskampen. Jong, oud, wedstrijdrijder en toertochtliefhebber: zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om bij ons hun schaatsvaardigheden te onderhouden én te verbeteren.

Nieuws

Safe the date: seizoensafsluiting op zaterdag 28 maart

Donderdag 20 februari

Ter afsluiting van het schaatsseizoen en als opening van het zomerseizoen nodigt het bestuur van de GHV je van harte uit voor een sportief en gezellig samenzijn op zaterdag 28 maart! Onderdeel van het programma is onder meer de diploma-uitreiking van de jeugdschaatsers; ouders van jeugdleden zijn dan ook van harte welkom. Meer informatie volgt binnenkort, maar reserveer 28 maart alvast in je agenda!

Officieus Eemnesser kampioenschap Tegenwindfietsen

Maandag 10 februari

Bij afgelasting van het NK Tegenwindfietsen afgelopen zondag, is in de Eemnesser polder een gezelschap van GHV'ers en andere sportfanaten op de fiets geklommen voor het Eemnesser Tegenwindfietsen. Het was een loodzware eerste editie, maar dat mocht de pret niet drukken. Zoals één deelnemer zei: 'De uitslag was niet zoals je zou verwachten...'. Wat dat betekent, moet je zelf maar navragen bij de betrokkenen! Zie de foto's...

Lees meer

Arnold en Arno 1 en 4 bij ONK; 1 en 2 bij Flevobokaal

Zondag 9 februari
bron: marathonschaatsenutrecht.nl

Voor de derde keer in vier jaar heeft Arnold Gaasenbeek het ONK (Open Nederlandse Kampioenschap) marathonschaatsen bij de Masters 40-49 jaar op zijn naam geschreven. Op 7 februari finishte hij op Flevonice als eerste van een kopgroep van tien man. GHV'er en regerend Nederlands Kampioen Arno van der Veen werd vierde in het eindklassement. De mannen grepen respectievelijk goud en zilver bij de Flevobokaal, die ook vrijdag werd uitgereikt. Wat een prachtige prestaties! Van harte gefeliciteerd Arnold en Arno!

Lees meer

Damita, Tessa en Lambert presteren geweldig op Weissensee

Donderdag 23 januari

Dinsdag 21 januari werd op de Oostenrijkse Wiessensee voor de tiende keer de Skate4Air schaatstocht op de Weissensee georganiseerd. Het initiatief van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage is gericht op het ophalen van zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar taaislijmziekte. Deelnemers schaatsen tot 200 kilometer tijdens de Alternatieve Elfstedentocht. En dit jaar presteerden GHV'ers Damita, Tessa en Lambert heel goed! (PS: doneren kan nog steeds...!)

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

23
feb

Derde wedstrijd voor de IJscup

07:30 – 09:30
01
mrt

Clubkampioenschappen GHV/IJBM

17:00 – 23:00
05
mrt

Openbare bestuursvergadering

20:00 – 22:00
15
mrt

Finale IJscup (100-100 meter)

28
mrt

Seizoensafsluiting en diploma-uitreiking jeugdschaatsen

Toon volledige agenda

Veel gestelde vragen

Klik hier om naar de Q&A pagina te gaan. 

YouTube

Contact